torstai 3. huhtikuuta 2014

Toka viikko



Terve!

Kaikki on mennyt hyvin. Toisen viikon olen pääasiassa ollut neliraaja- ja hengityshalvauspotilaan hoidossa mukana. Toki tilanteen ja kiireen vaatiessa olen myös käynyt auttamassa muunmuassa aamupesuissa ja ruokailutilanteissa muualla. Viikko on ollut mielenkiintoinen ja joka päivä on tullut ainakin jotain uutta opittua. Ensimmäiseen viikkoon verrattuna tämä on ollut huomattavasti hidastempoisempaa ja rauhallisempaa kaikin puolin. Olen päässyt mukaan monenlaisiin tilanteisiin neliraaja- ja hengityshalvauspotilaan hoivassa, niin pesuissa auttamaan, siirtoja tekemään, harjoittamaan kuntoutusta/ fysioterapiaa sekä hengitystä helpottavissa työtehtävissä esimerkiksi pumppaamaan happea käsipelillä henkilön keuhkoihin.

Ruoka on ollut hyvää, pitkälti samankaltaista, kuin suomessa. Saamme päivittäin tilata Pendine Parkin keittiöstä joko lämpimän aterian, leivän tai salaatin. Tänään tilasimme Walesilaista perinneruokaa ponch mipeä, jota kokki meille suositteli. Oletettavasti saimme peruna/ ja porkkana muusia ja päälle ison pekonisiivun sekä kyljessä kastike ja keitetty kaalisalaatti. Nam!

Päivä on ollut sumuinen, niin sumuinen, että sitä on pohdittu uutisia myöden. Saharasta päin tuulee ja se pöllyyttää hiekkaa ynnä muuta hiukkasta. Osaa englantia on annettu erittäin huonon ilmanlaadun varoitus. Astmaatikoita, COPD- potilaita + muita keuhkosairaita sekä lapsia on varoitettu ja toivottu pysyttelevän sisätiloissa.




Ilmanlaadun pitäisi parantua viikonloppuun mennessä.

Viikonlopuksi suuntaan Lontoon vilinään, sitä innolla jo odottelen! :)

Mukavaa loppuviikkoa.
-Eija




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti