maanantai 14. huhtikuuta 2014

Aika menee hurjan nopsaan!

Neljättä viikkoa viedään!

Viime viikon seikkailin eri osissa Pendine Park:ia. Kävin tutustumassa parin päivän ajan aivovamma- ja neurologian osastoon Penybryniin. Siellä pääsin tutustumaan potilaskansioihin ja lääkkeiden jakoon sairaanhoitajan mukana.

Yhden päivän vietin erittäin mielenkiintoisessa kehitysvamma- ja mielenterveys yksikössä, Bodlondebissä. Pääasiassa siellä vietin aikani päivätoiminnassa, jossa muunmuassa oli musiikki- ja taide terapiaa, seurustelua sekä erilaisia pelejä ja leikkimielisiä kisoja. Muut päivät vierähtivät tutussa vanhus- ja dementiayksikössä Highfieldissä perushoitotyön merkeissä.

Tämän viikon saan viettää aktiviteettien parissa. Luvassa on mitä ilmeisemmin musiikkia, pääsiäiskoristeiden valmistelua, visoja, pallopelejä, muistipelejä, shoppailua, seurustelua ja tietenkin bingoa!


Ohessa kuva Pendinen tarjoamasta fish ´n chips- ateriasta, johon kastikkeeksi tuli hernekeittoa. Sopii ihmeen hyvin yhteen, suosittelen! :D


Piipahdin toista viikkoa sitten Lontoossa, ihana suuri city! Kauniskin vielä. Tuli nähtyä pikaisesti kuuluismmat nähtävyydet ja turistikohteet. Voisin mennä toistekin!


Viime lauantaipäivä Johannan kanssa vierähti Chesterin eläintarhassa. Siellä oli kivaa! Ja paljon eläimiä. Pikkusen vajaassa neljässä tunnissa olimme lähes kiertäneet koko eläintarhan. Nähtävää jäi mahdolliseen toiseenkin kertaan aivan varmasti.









-Eija

2 kommenttia:

  1. Aika kiitää nopeaa vauhtia. Lukiessani blogianne pääsee hyvin tunnelmaan. Paljon olette kokeneet ja nähneet. Ahkerasti olette jaksaneet vapaa-ajalla viilettää ympäristössä. Lontoosta ei ihan heti näkeminen lopu jos Wrexham alkaa tuntua liian tutulta. Mukavan keväiseltä siellä näyttää. Ilmanlaatu sielllä ylitti uutiskynnyksen myös täällä. Nauttikaa olostanne ja toivotan Teille oppimisen iloa! Hyvää Pääsiäisenaikaa!

    VastaaPoista
  2. Hei Eija ja Johanna!
    Olen seuraillut blogia mielenkiinnolla ja paljon olette siellä jo nähneet. Odotan innolla, kun päästään luokassa juttelemaan kokemuksistanne ja vertaamaan niitä Suomen vastaaviin juttuihin. Ottakaa loppuajasta kaikki mahdollinen irti ja nähdään sitten taas Suomessa.
    t. Anne

    VastaaPoista