lauantai 22. maaliskuuta 2014

Wrecsam, rinkka tärisee jo!

Hartaasti odotettu ja jännitetty reissu lähenee!! Huomenna ollaan jo illalla Wrexhamissa Johannan kanssa. Tunnelmat on oikein hyvät, ihanaa päästä toivottavasti keväisempään ja vähemmän räntäiseen paikkaan viideksi viikoksi. Sääennusteet pikku sateista huolimatta ovat sellaista +11- +15c. Jorma Uotisen sanoin "Ei huanoo".

Pendine Parkin kautta kaikki järjestely on tuntunut huolettomalle ja mukavalle. He ovat ajatelleet ihanasti matkalaisia ja hoitaneet meille asuntolaan valmiiksi maanantai-aamulle aamiastarvikkeita ja suihkutarvikkeet, sekä pyyhkeet, peitot ja petivaatteet. Työharjoittelu alkaa maanataina kello 10 ja joku työpaikalta tulee meitä hakemaan ensimmäisenä aamuna asuntolalta! Matkan ei pitäisi olla pitkä, alle 2 kilometriä, joten jatkossa vakaana suunnitelmana on kulkea matka pääasiassa jalan. Tai ainakin edes toiseen suuntaan. Ainakin kerran viikossa. ;)

Mukavaa lauantai-iltaa!!

-Eija


2 kommenttia:

  1. Pitäis vissiin alottaa jo toi pakkaaminen, mut ehtiihän sitä huomenna aamullakin! :D Ja mehän kävellään joka päivä töihin ja takas, se matka on 2 mailia, eli n.3,3km.. :)

    VastaaPoista
  2. Selvää matka "täpinää" ilmoilla ja paljon uusia kokemuksia luvassa. Hyvää matkaa!

    VastaaPoista